× Sen de İtiraf Et: "Anonim" tıkla itiraf yaz.
× Instagram'da takip et: @ytuitirafsitesi
× X(Twitter)'te takip et: @ytuitirafsosyal
× Telegram'da bize katıl: @ytuitirafsitesi

Mühendis Olacaktım, Enayi Oldum

www.ytuitirafediyor.com
reklam

YTÜ'nün öğrenci Insta hesabı: @ytukampuscom

Ben 2. sınıftayım ve hazırlıktan beri birlikte olduğum bir sevgilim vardı. O da Yıldız’da, mimarlıkta.
Bu hikâye aslında 1. sınıfın yazına, bir proje sergisine kadar gidiyor. Sevgilim o sıralar bir “abiyle” sürekli proje konuşuyordu. “O sadece grup arkadaşım” diyordu. Ben de yedim tabii. Çocuk benden büyük, 3. sınıftı, adı da “Metin” (ismi değiştirdim, yoksa hâlâ linç yerim).
Sonra bu Metin denen elemanla sevgilim “tesadüfen” aynı Erasmus programına seçildi. Gidenlerin hepsi story atıyor falan ben de takipteyim. Bir gün story attı kız arka planda netflix vs. falan, ön planda iki bira ve elemanın kolu. Çocuğun dövmesini tanıdım çünkü daha önce muhabbetini yapmıştık.
Yani… Erasmus bana kilometrelerce uzakta cuckold’u getirdi.
Döndüğünde her şey çok hızlı gelişti. “Sana karşı hislerim değişti” dedi. Sonra kampüste yine Metin’le gördüm. Adamın kolundaki dövmeyi tanıyacak kadar ezildim.
En son ortabahçe çimlerinde birbirlerini öpüyorlardı. Ben de uzaktan gördüm. O an anlamıştım ki erasmus öğrenci değişim programı değil de eş değiştirme programıymış.

İtiraf Yorumları

4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
hjaeplay
14 saat önce

kurguysa kötü değilse daha kötü, geçmiş olsun

Ameleus
14 saat önce

Bir musibet bin nasihattan iyidir. Onunla evlendikten sonra seni aldattığını hayal et sonuçta aynı karakter aldatma ve yalan dolan potansiyeli yüksek. iğrenç bi durum dimi o yüzden kurtulduğuna şükret ve bırak o kız da yarattığı pisliğin içinde kaybolup gitsin

Ehlisünnet20
14 saat önce

YA KAHHAR YA KAHHAR YETER ARTIK İYİCE ZIVANADAN ÇIKTINIZ EN YAKIN ZAMANDA TÖVBE ETMENİZ İÇİN DUA EDİCEM

Narkotik şube
8 saat önce

Aga bu saatten sonra ne kendime acırım ne bu muhabbetlere o benim arkadaşım diyen kızla direk uğraşma ben birilerinin bi şeyleri ispatlaması için ilişki yapmıyom aq de noktayı koy