Burayı kullanıp kullanmadığına dair bir fikrim yok ama bana kullanma ihtimalin daha yüksek geliyor, o yüzden denk gelirsen okuman ümidiyle.

Çocukluk aşkı gibiydi seninle her şey, hep söylerdim sana hatırlarsın mutlaka; ben hep seni hayal etmiştim diye.. gerçekten hayal ettiğim ilk ve son şeyi başarmıştım seninle sevgili olarak. Her şey muazzamdı benim için, yıllardır hayalini kurduğum kadına aittim. Ama ne demişler, insan en büyük hatayı zirvede yapar diye.. Yanlış anlaşılma olmasın, burada hatalar serisini ben yaptım veya sen yaptın demiyorum sonuç odaklı düşünüyorum, hatalar yapıldı. Son tartışmamız da gerçek bir ayrılık sebebi değildi zaten bunu söylememe gerek yok 🙂 Her neyse, olan oldu üstünden geçti 3 sene neredeyse. Kaybettik cici kız. Birbirimizin ilk sevgilisiydik; hiçbir şeyi kaybetmediysek bile bu saflığı kaybettik. Bir daha asla bulamayacağımız bir saflığı yani.. Uzun uzun konuşmak isterdim o günleri yad etmeyi, anmayı isterdim. Ama yaşamayı değil. O yüzden yazmak istiyor da cesaret edemiyorsan çekinme, yaz. En azından arkadaşlığımız baki kalsın.

-son olarak benim kim olduğumu zaten rumuz ve itiraf başlığına baktığında rahatlıkla anlarsın, anonymous takılmıyorum, diğer yorum atan arkadaşlar da bilsinler :))