× Sen de İtiraf Et: "Anonim" tıkla itiraf yaz.
× Instagram'da takip et: @ytuitirafsitesi
× X(Twitter)'te takip et: @ytuitirafsosyal
× Telegram'da bize katıl: @ytuitirafsitesi

İibfdeki sapkın zihniyetli zat

www.ytuitirafediyor.com

YTÜ Seri İlan Platformu: ytukampus.com/ilanlar

hemcinslerimi uyarmak için bu itirafı yazıyorum ******** ***** (isim admin tarafından sansürlenmiştir) adlı İibf öğrencisi olan kişi tarafından yazılı tacize uğradım. Kendisi instagramdan attığım hikayeye “K*lktı” diye çirkin bir yanıt verdi. Tersleyince de üste çıkmaya çalışıp “Sana mı y*vşıcam” diye cevap verdi. Buradan fotoğraf atılamadığı için yazdığı yanıtların ssleri paylaşamıyorum.(Paylaştığım görsel hakkında açıklama yapmak bile iğrenç ama attığım fotoğraf çok normal dümdüz bir fotoğraftı) Her yerde olduğu gibi maalesef okulumuzda da sapkın zihniyetli insanlar var. Sapkın zihniyete sahip olduğunu bilmediğimiz kişilere karşı önlem alamıyoruz bari bildiklerimizi yayalım.

İtiraf Yorumları

6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
buneiş
3 gün önce

Niçin direkt olarak ismini vermedin ki ? Şimdi böyle yapınca ismi M ile başlayan bir çok kişi zan altında kalacak. Niye gizlemeye çalıştığını da anlamadım kimse söyle gitsin niye korumaya çalışıyorsun arkadaşın falan mı ? Bir de ismini söylesen bile buraya yazman da mantıklı değil çünkü buradan kanıt olarak bir şey sunamıyorsun. İsmi versen biz senin yalan söyleyip söylemediğini nereden bileceğiz.

Sorunlu oe
3 gün önce

Kanka o sana böyle bir şey yazmaktan çekinmiyor sen neden tam ismini yazmıyorsun. Yaz ki rezil kepaze olsun

iibf
3 gün önce
Reply to  Sorunlu oe

ben yazdım ismini açık açık moderatör gizliyor zaten rezil olsun diye yazdım buraya

Last edited 3 gün önce by iibf
iibf
3 gün önce

Arkadaşlar ben ismini yazdım admin silmiş benle ilgisi yok zaten ifşalamak için itirafa yazdım

iibf
3 gün önce

2 ismi var işletme 2.sınıf öğrencisi M.R.K gözlüklü birisi kimse zan altında kalmasın bunuda sansürlemesin admin

Duyarlıolalım
3 gün önce

Abi yorum yazan kafayı mı yemis böyle bir şeyin yalanı mı olur hassasız bu konularda böyle pislikleri bulup açıklamamız gerekiyor destek olmak yerine ne yazmışsın şaka gibi