Arkadaşlar EEF’de mühendislik okuyorum, bir kız var bu dönem tanıdım. Ona dönem içinde yeteneğim olduğu için bulduğum tüm resimlerini karakalem çizdim ve instagram hesabından takip isteyerek yolladım (resimler güzel oldu..). İçinde resimleri olan her yolladığım instagram hesabını engelledi. İçinde resim olmayan biyografide cümle içeren hesapları da yoksaydı :).
Herhalde nefret ettirdim, vazgeçiyorum diyecekken dönemin son haftası salı gününden final başlangıcı pazartesiye 3 olay patlak verdi :).
1. Son hafta lab vardı. O da başka bir dersten labı varmış.Lab sınıfları aynı katta. Benim labım bitmişti sınıftan çıktım. O da laba girmek için uzakta (15 m falan) bekliyormuş. Bir an bakıştık (min. 3 saniye) sonra ben utandım kafamı çevirdim, sonra yine dönüp baktım o da dönüp baktı yine bakıştık (bi 3 saniye daha 🙂 ). Sonra onun lab kapısı açıldı, içeri girdi.
2. Bu dönemde aldığımız aynı ders bir tane var. O dersin finalinde ben sınavı bitirdim, sınavın bitmesine 15 dk falan var. Ona bakmak istedim, hala sınıfta mı diye. Baktığımda sınav kağıdına bakarken hafiften yanaklar güleçti. (Hayal edin lütfen.., benden 10 metre uzakta sağ arkamda oturuyor)
3. Üstteki bahsettiğim final sınavından 5 dk kala ben çıktım, en son O kaldı. Ziraat ATM den para çekmeye gittim. 2 kişilik sıra vardı. Ben sıradayken bir an Onu yemekhaneye çıkarken gördüm, O da beni gördü. Önde mıymıntı bir kız vardı, işi uzun sürdü, derken ATM nin sağ dibinden 5 dakika sonra O çıkageldi İşbankasından para çekmeye, hey Allah’ım…
Sonra paramı çektiğimde ortabahçeye doğru yöneldim, o da parasını çekti yemekhaneye doğru yönelmişti. Yolumuz kesişti ben yol verdim, sağından devam ettim.

Bayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, bu kız ne hissediyor olabilir?
Arkadaşlar onu anlayamıyorum. 10 hesap açtım, sekizini(resimleri olan) engelledi, ikisini yoksaydı ama bir tane de kendisi fake hesap açıp tepki vermedi, defol diyebilirdi kabul ederdim (sosyal medya hesabım da yok, beni bulamaz). İlk defa birinden hoşlanıyorum, ama biraz karşılık vermesini beklemiştim. Şimdi 3 olay bir hafta içinde oldu, sizce hepsi tesadüf mü? Değilse ne hissediyor olabilir? Çok karmaşık bir kız jfsdhfsdhf