Sevgili arkadaşlar! Bir süre önce başka bir itirafın altına üniversite hayatım boyunca yaşadığım sosyal sıkıntılardan bahsettiğim bir yorum yaptım malumunuz. Altına gelen yorumlar sevindirmekle birlikte şaşırttı da beni. Şöyle ki:
Madem benzer sıkıntılar yaşayan çok insan var, nasıl oluyor da hiç birbirimize rastlamıyoruz ve bu kısır döngü böylece sürüp gidiyor? Daha anlamlı arkadaşlıklar isteyen insanlar birbirine tesadüfen rastlayamıyor mu yoksa biz farklıyız diyerek kendimizi mi kandırıyoruz?
Neyse sonuç olarak derdini dinlemek isterim diyen arkadaşlara da teşekkür ederim bu çok kıymetli bir öneri ama mesele anlatacak bir derdimin olması da değil, mesele derdim olsun ya da olmasın güvendiğim, sevdiğim insanların olmayışı.
Belki de tanışıp buluşmalıyız lan bu site de bir ile yaramış olur. Aynı konudan muzdarip arkadaşlar varsa iletişim bilgikeeimi paylaşıcam söz 🙂
Ha son olarak nickimden dolayı kadın olduğumu düşnüp yazacak olan arkadaşları hayal kırıklığına uğratmak istemem, çünkü değilim 🙂