Toplam 7 tane dersim var. Kimisi kolay, kimisi zor…
Düzensiz öğrenciyim. Online dönemde dal ortadan bölüme başladım.
Arkadaş çevremi tam olarak oturtamadığımı düşünüyorum.
Hadi ama benim yakındığım konu gerçekten şuraya gidecek buraya gidecek arkadaşım yok meselesi değil. Olmasa da olur. Kimseyi haydi gelin gezelim şeklinde zorlamanın anlamı yok. Değil mi? Benim yeri geldiğinde not isteyebileceğim hatta notu da kendim tutarım. Dersle ilgili herhangi birinin bilebileceği sadece benim fikrimin olmadığı ya da benim fikrimin olup da doğruluğunu danışabileceğim birilerinin olmaması sizce de tuhaf değil mi? 200 kişilik bölüm gruplarında hiç kimse mesaj atmıyorken mesaj atıp gayet makul sorular sorup cevap alamamak çok saçma değil mi? Tamam bu üniversitenin klasiğidir belki… Fakat bunun yanında bir de aynı bu sözünü ettiğim gruplarda herkes lak lak konuşurken daha doğrusu aktifken. Bu soruları sorup herkesin bir anda ortadan kaybolması? Mesajların arasında sorduğum sorunun kaynamasını anlarım. Attığım mesajı 200 kişinin 200 ünün de görüp cevap verme zahmetinde bulunmamış olması. İnsan sevilmediğini ancak bu kadar hissedebilirdi zaten. Ruhsal sıkıntılar olduğunu düşünmeye başladım.
Ya bu yerde herkes Ruhlar alemine geçmiş ben onları görmüyorum ya da hepsi ruhunu kaybetmiş ben bu ruhsuzlar dünyasında can çekişiyorum.

Neyse hocam buraya kadar okudun bari sağlam enerji deposu içecek tarifi vereyim. Vaktimi geri ver gibisinden triplere girme.
malzemeler: 2 tam limon, 1 şişe maden suyu, şeker, su 33 cl bardak
yapılışı: 2 adet limonu iyice sıkıp bardağın dibine döküyorsun ardından 1 çay kaşığı toz şeker atıyorsun ve iyice karıştırıyorsun. Üstüne maden suyunu dolduruyorsun. Köpürecek fakat bardağın tamamı dolmayacak köpüren kısmı kaşıkla tekrardan dağıtıp kalan kısma tercihe bağlı olarak su veya buz ekliyorsun. Limon yerine mandalina veya portakal da kullanabilirsin. Ya da hepsini aynanda sana kalmış. Kolay gelsin.