Öncelikle amacımı anlatmak istiyorum.Hepimizin evde kaldığı bu günlerde anılarımı anlatarak can sıkıntınızı almak istedim. Elimden geldiği kadar da farklı anılarımı anlatacağım…
– Özel yurtta kalan bir öğrenciyim, bir gün çamaşırhaneye kıyafetlerimi ç.makinesine atmaya indim , makineler jetonla çalıştığı için üst kata jeton almaya çıktım geldiğimde teyzenin biri benim kıyafetlerimi makineden çıkartıp 3-5 parça bez atmış çalıştırmış geldiğimde bana suçlu gözlerle bakarak ” senin miydi” dedi bende evet abla sorun değil ama dedim . Sonra dedi ki kısa programa attım zaten makinenin kalan süresi senin olsun… Konuşmalar bu şekilde gitti şimdi niye anlattın burayı diceksiniz çünkü hikayenin devamında siz bu teyze ile tanışıyor muydunuz diceksiniz hayır ilk olay buydu ve devamında hemen o teklif geldi.

– Asansöre bindik ben kendi katima o ayrı kata gidiyordu ve sadece ikimiz kaldığımızda dedi ki ” daha ne kadar kalacaksın burada ” ben de ” valla abla sözleşme bitsin direkt çıkacağım ev parasını buraya veriyorum zaten ” dedim sonrasında bana ” ayy bende evimde öğrenci bakmak istiyorum , öğrenci okutmanin zorluğunu bilirim zaten evde yataklarda boş ne olcak hem para falan da istemez ” dedi . Ben ciddiye almadım güldüm dalga geçti falan diyorum kendi kendime fakat asansör katıma geldiğinde ben çıkarken “bunu düşün düşün gel beni bul” dedi . Şimdi kimseyi kötülemiyorum bir hitapda da bulunmuyorum. Siz olsaydınız cevabınız veya yapacağınız ne olurdu yorumlari okuyacağım.

Noktalama hatası yazım yanlışı olabilir kitap yazmıyorum.

Başka bir anı ile bölüm 2 de görüşmek üzere