2017 yılı Bahar dönemi 1.sınıf daha. Ortak olan derslerden İngilizce II dersi. Hiç umursamadığım için rastgele bir gruptan dersi seçtiğimden (Rip USİS :d ) İktisat Fakültesine denk gelmiş. Hoca ne kadar sınıfı kaynaştırmaya çalışsa da baya soğuk bir sınıftı hiç kimse kimseyle konuşmazdı. Ama yine de herkesten daha soğuk duran bir kız vardı sanırım bu soğukluktan gelen bir gizeme tutulmuştum (ismi cismi ne olduğu ne okuduğu bana kalsın). Bir cümle bile kuramadan dönemi geçirdik bitirdik bile. Bende de ya seneye Beşiktaştayım zaten pek buralara da gelmem uğraşamayız diyordum. Arkadaşlarıma da seneye görürsem konuşacağım diyordum. (İçimden de zaten görmeyeceğim diyordum)
Bir sonraki Güz dönemi daha yeni başlamış 4.gün falan. Yıldız kampüsünde 5.katta ders beklerken bir anda karşıma çıktı. Tabi şok oldum ben. Araştırdım baktım bölümü değiştirip Yıldız kampüsüne gelmiş. Geçmiş yıllar boyunca çok kez gördüm kendisini ancak bir kere bile yanına gidip herhangi bir şey demeye cesaret edemedim. Hala da çok mantıklı gelmiyor böyle bir durum. (Konuşmamak değil gidip konuşmak)
Okulu bitirdim mezun oldum, belli o da mezun olmuştur. Yani bundan sonra da hayatımız kesişene kadar pek fırsatımız olmayacak.
Benim hayatımın en büyük pişmanlıklarımdan biridir. Siz siz olun biraz cesaret edin. İnsan böyle şeylerle ölmüyor…