Benim birkaç ilişkim oldu ve tecrübe ettiğim bir durumu paylaşmak istiyorum. Kendinizi biraz seviyorsanız sizi sevmeyen birine dönmeyin.
Çok hoşlandığım istedigim birisi vardı öğrendim ki o da benden hoşlanıyormuş çıkmaya başladık ve iki üç tane problemimiz vardı ben bitirdim ilişkiyi. Ama severken neden konuşup halletmeye çalışmadım anlam veremedim kendime ve ben bir şans daha istedim. Beni seviyordu gerçekten ve verdi o şansı bana. Ondan sonra çok daha güzel zamanlarimiz oldu çok uzun zaman çıktık iyi ki geri dönmüşüm iyi ki bana o sansi vermiş. Öyle çok uzun bir ilişkimiz oldu. Şimdi ayrıldık ama o durum çok daha farklı bunlarla alakası yok.
Benim yine sevdiğim birisi oldu ve yine ne mutlu bana ki benden hoşlandığını duydum. Bununla da çıkmaya başladık ve güzel gidiyor gibiydi her şey ve ilişkilerde problem olması normaldir tabiki ama birçok problemimiz oldu bununla. Fevri davrandım ve ayrıldık bir zaman sonra önceki ilişkim aklıma geldi ve dedim ki eskisinden daha iyi olabiliriz yine. Bir cesaret gidip unutamadığımı söyledim o da zaman istedi ve sonrasında geri döndü bana. Yine bir süre devam ettik bununla ama ben o sıralar anladım beni gerçekten sevmiyormuş ve sürekli bir üstten bakışlar saçma sapan havalar felan resmen acı çektirdi bana ve ben tekrar bitirene kadar yaptı bunu. Buraları çok anlatmak istemiyorum ama zehir oldu hayatım resmen. Nefret ediyorum ondan şuan her şey çok daha kötü bir duruma geldi.
Demek istediğim
Birisine dönecekseniz ilk şart iyi kalpli olması iyi düşünün sizi sevdiğini biliyorsanız ve siz de istiyorsanız mutlaka dönün ayrı geçen günlere yazık. Ama sizi sevmeyen birisine sakın dönmeyin. SAKIN!!!
İyi kalpli iyi huylu insanı sevin size değer veren birisini sevin. Önceliğinde olduğunuz birini sevin ama sakın beynini kullanmayan birisini sevmeyin. Ilgili olan birisini sevin
Aman dikkat edin ! Değmeyecekse dönmeyin !
Sevgiler saygılar