Ehmci balık etli esmer kıza aşk itirafı.

Evet, sen beni tanıyorsun muhtemelen. Hakkımdaki olumsuz profilden rahatsız da olmuş olabilirsin ama boyun boyuma, ben daha şişman olsam da balık etliliğin balık etliliğime.
Seni ilk defa bana duruşunla zarf atarken fark ettim. Kasıtlı olarak (Kuruntu değil) benim geçeceğim yerde bekliyordun ve benim senin yanından geçmem için bir şeyler söylememi bekliyordun. Evet, konuşamadım. Keşke konuşsaydım. Ayrıca birkaç kere bana toslamış olabilirsin. Aylar geçti ve Korona nedeniyle yine göremedim seni. Sen çok güzel bir yüze sahipsin. Erasmustaki Facebook fotoğrafın içimi ısıtıyor. Belki bu itiraf amacına ulaşamayacak ama belki bir gün ortabahçede buluşuruz, sen kafanı kucağıma koyarsın ve ben sana iltifat ederim.
Bu arada seni sağ omzuma alıp gezdirebilecek kadar kuvvet sahibiyim. Dilerim beni tanırsın.

İtirafı Beğen:
İtirafı Paylaş:
REKLAM: Okul ile ilgili tüm sorularınızı YTÜ Kampüs internet sitesinde sorabilirsiniz.
Hemen YTÜ Kampüs'e git!
Bu yorum admin tarafından beğenilmiş.
Midem bulandı bu ne ya
Was this answer helpful?
LikeDislikeesmer, ehm, erasmus… tanıyorum sanırım bu kızı ama sana bakmaz ya yanlış anlamışsındır. hele bu yazıdan sonra her hangi bi kızın bakacağını sanmıyorum dhgfsh üsluba bak yazılanlara bak ıyy
Was this answer helpful?
LikeDislikeSiz ne anlarsınız be sevgiden. Bence benden daha önceden hoşlanan diğer kızlarsınız ve beni kıskandınız, itiraf edin.
Was this answer helpful?
LikeDislike