Ya arkadaşlar, gerçekten alayınızı kaale alarak soruyorum bunu ya sizin derdiniz ne? İlişkide kızlar erkekte neye bakar, ilişkide erkekler kızda önce neye bakar? Arkadaşlar açık açık söylüyorum bu soruları temelli cevaplayalım boşa duyar kasmayalım, boşa birbirimizle tartışmayalım.

Erkekler: İlk önce kızın yüzüne bakar, sonra aklına, sonra da kalbine bakar. Eğer kızın aklına giremezse götüne bakar.
İlk kısmı yapan erkekler aldatmaz tam tersi yolda bırakılır. İkincisini yapan erkekler ise aldatır ve yarı yolda bırakır.

Kadınlar: Erkeğin ilk önce tipine bakar beğenirse güzelmiş deyip geçer. Beğenmezse umarım bana aşık olmaz deyip geçer.
Baktı beğendiği kişi ona yazıyor ilk önce npc taklidi yapar ve cevapları geçiştirir baktı çocuk ilerletiyor onu ondan hoşlanan erkek listesine sokar atıyorum #10 numaraya aldı çocuğu. Çocuk mesajlaştıkça, kıza hediyeler aldıkça kızın aklına girdikçe exp kastıkça sırası yükselir. Birinci sıraya geldiğinde ise birinci sıradaki kişiyle olan ilişkisini ya sonlandırır ya da soğutur. Bu noktada ise yeni bir ilişkiye hazır olmadığını söylerek erkek kankalarını da kendinden soğutur ve tabiki birinci sıraya çektiği çocuğa aşık olmaya onunla karşılıklı flörtleşmeye başlar. Bu noktada ise iki şey olur ya çocuk hayatının aşkıdır ve ölene dek mutlu ol ya da çocuk tam bir seks manyağıdır ve işini görene kadar kıza kurlar yapar. Bizim saf kızımız maalesef çocuğun rol yaptığını göremediği için onca geçen sürenin onda yarattığı etkiden dolayı geçmişte takılı kalır ve kendini üzgün bir ruh haline sokar bu sefer de tabiki twitterda anonim hesabına girip erkeklerin aq yazar ileri seviyede lez olacağım felan da derler ama ciddiye almanıza gerek yok.

Farkettiyseniz kadınlar aşık olana kadar epey bir zahmete girer erkekler bu zahmete ise yüksek ihtimalle işini görüp elde ettikten sonra salacak olan erkek