Kızlar, ilişkilerde tembel olduğu için karşılarına çıkıp muhabbet kurma cesaretine sahip erkekleri muhabbeti ilerletip monotonlaşmadığı sürece sevme potansiyeli gösterirler ancak zaman zaman düşüşler yaşar ve erkeği kendinden bezdirebilirler sabırlı bir erkek ise kızı kapar. Yani kızlar aşık olmazlar aslında ayağına gelen erkekleri bir dizi testlerden geçirip ayakta kalanı sevgilisi yaparlar sonrasında ise bu bağa aşk derler ancak aşk bu değildir aşk ilişkinin ilk haftalarında olur ve doğru şekilde beslenmezse aynı oranda söner. Bu duyguyu ise genellikle erkekler yaşar. Kızların yaşadığı durum ise aslında alışkanlık dediğimiz durumun duygusal bir yansımasıdır. Kızlar genelde aşık olmaz ama eski anıları kolayca unutamadığı için aşık olduklarını sanarlar. Halbuki bu aşk değil, saplantıdır. Aşık insan aşık olduğu zaman son derece büyük bir hayranlık duyar o kişiye karşı, onun dünyadaki her türlü şeyden daha değerli ve daha özel olduğunu düşünür aşk aslında karşıdaki kişide görülen kusurların örtülmesi sonucu oluşur. Kızlar da aşık olur elbette yanlış anlaşılmasın ama bu tarz kızlar çok azdır genelde kızlar ilişkilerde en az emek harcayan cinsiyet olurlar. Bu yüzden aşk onlar için tamamen laftadır. Aşık olmadıklarını kanıtlamak için erkeklerin yapması gereken şey çok basittir. Testlerini geçmeye çalışmak yerine kızları test etmeye çalışın hemen sizden ayrılacaktır. Çünkü onlar da biliyorlar sizden daha çok hataları var.

Not: Sevgilisi olmayan erkekler aslında kızların ayağına gidip şaklabanlık yapma cesaretini göstermeyen kitleden oluşur. Bunların bir kısmı benim gibi umursamadığı için, diğer bir kısmı cesur olmadıkları için yalnızdır.

Erkek hemcinslerime tavsiye: Bırakın kızlar ayağınıza gelsin kendinizi bir gram sevilme duygusu için küçük düşürmenize gerek yok.