Merhaba arkadaşlar, ben 31 yaşını doldurmak üzere olan bir abinizim. Anormal bir sinirlilik yapım var ve fiziksel olarak anormal derecede güçlendiğim için vücudum bir silah gibi. Yani bu yaşa geldikten sonra kavga dövüş yaşamadan yaşamak istiyorum ama özellikle İstanbul’da insanlar çok ters davranıyor. Dışarıda genelde kolay gerilsem de kibar davranırım, bunu da zayıflık olarak algılıyorlar. Açıkçası sinirden ve gerginlikten bazen canım yanıyor, evet sinirim fiziksel travmaya dönüşüyor.

Psikoterapi görmüyorum, çok şükür deha derecesinde onaylı zekam var ve ne yapmam gerektiğini biliyorum ama psikiyatristim Türkiye’deki en iyi psikiyatrist. (Bence) Tabii para dayanmıyor, o da ayrı mesele.

Şu anda 4 adet L** alıyorum, 50 mg L** alıyorum, ki bu doz çok az ve yükseltemiyorum yan etki yaşadığım için. 150 mg K** (**) kullanıyorum. Bu da az. 10 ya da 20 mg z** kullanıyorum, ki 20 mg zehirleme alt sınırıdır. Bu rahatlatıyor. Yani şöyle diyeyim, normalde Z** acil durumlar için verildi ama ben düzenli kullanıyorum neredeyse. Bir de N** 15 mg var. Bu da yüksek doz. Bana antidepresan yasak.

Ne yapmalıyım? Nereye başvurmalıyım? Beni ne sakinleştirir, ki hayatımda hiçbir düşmanım falan da yok. Çevre olarak rahat ve maddi olarak zengin bir adamım. Babam vefat ettikten sonra biraz rahatladım. Babamla görüşmüyorduk ve psikolojimin temel bozukluk sebebi babam. Ergenliğimde bütün psikolojimin içine etti. Sonra da daha da görüşmedik. Çok az akrabam var (6 akraba ve 2 enişte, 1 kardeş ve annem hayatta) ve onları da kendimden soğuttum. Görüşüyoruz gerçi. Neden böyle oldu bilmiyorum. Nasıl bu kadar yalnız oldum? Nasıl bu kadar sinirli oldum? Karaciğerim iflas edecek haplardan.