Sevgilinin yanında sana sinirlendiğim, seni kalayladığım için mi beni sildin sevgili dostum? Hakkettiğim değeri istediğim için mi darıldın bana? Onca yaşanmışlıklar, onca kahkahalar, onca gözyaşları, onca tutulmuş sözler, onca saklanmış sırlar… Hepsini hayatına yeni girmiş birisi için mi sildin sevgili dostum? Yoksa o küçük egona yediremediğin için mi? Heh.
Sildin de ne oldu peki? Değdi mi buna? Kız senden ayrıldı. Şimdi kendini hiç bir şey olmamış gibi derslere odaklıyorsun sevgili dostum. Kafanı kaldırdığında çekeceğin acıdan korkuyorsun. Seni biliyorum sevgili dostum. Senin için o kızın ne kadar değerli olduğunu biliyorum. Kafanda gezinen şeytanları biliyorum. Kalabalıklar içindeki yalnızlığını biliyorum. Geceleri seni ayakta tutan sebepleri biliyorum. Kendi kendine yetememeni, mutlu olamamanı biliyorum. Sen benim dostumdun çünkü. Heh.
Biliyorum kapıma gelmeyeceksin. Fazla kibirlisin çünkü. Özür dilemek lügatında yok. Gelecekte başarılı olacağından şüphem yok. Umarım mutlu olmayı da becerebilirsin.