5


İtirafı Beğen:
İtirafı Paylaş:
REKLAM: Okul ile ilgili tüm sorularınızı YTÜ Kampüs internet sitesinde sorabilirsiniz.
Hemen YTÜ Kampüs'e git!
üni açılmalı mı açılmamalı mı

tüm mesele bu. Bir yanım artık açılmalı diyor bir yanım açılırsa ne olur diyor? Evden bilgisayar başında ders dinlemiyorum. Sinavlar falan rezalet zaten herkes birbirinden bekliyor bulursa yazıyor. Bence açılmalı yari online yarı uzaktan olur ders programları ona göre ayarlanirsa sorun kalmaz diye dusunuyorum. Sizce acilacakmi

İtirafı Beğen:
İtirafı Paylaş:
REKLAM: Okul ile ilgili tüm sorularınızı YTÜ Kampüs internet sitesinde sorabilirsiniz.
Hemen YTÜ Kampüs'e git!
Mantıklı bir şekilde düşününce ünilerin açılmaması mutlak gerekli. Yalnız bu konuda rahatsızlık duyacak öğrenciler varsa o öğrencilerin arasından uygulamalı ders görmesi gereken öğrencilere kendi rızasıyla örgün eğitim görebilme seçeneği sunulmalı.Diğerlerinin amacı eğitim değil zaten, onlar için de cafeler açıldı zaten. Bu konuda karar mercii olmak isterdim.
Was this answer helpful?
LikeDislikeSırf biz okula gideceğiz diye toplu taşımaları falan mı boşaltacaklar. Tehlike sadece kampüs içinde , sınıflarla sınırlı değil.
Was this answer helpful?
LikeDislikeŞimdi 4k izlesek bile asla sınıfta oturduğumuz yerden aldığımız verimi alamayacağız. Çoğumuz 15.6 inç notebook kullanıyoruz ve zaten görüntü de 4k değil, 720p. Belki o bile değil. Kamera kalitesiz vs. Zaten 4k’ya upload yetmez bizim ülkede.
Bence online eğitimde kimse bir şey öğrenemiyor da. Buna sonuna kadar inanıyorum. Bence ölmeyiz topluca derse girsek de. Artık pandemi bitmeli.
Was this answer helpful?
LikeDislikeUygulamalı bilimlerin hibrit olarak açılması şart. Özellikle 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin lab dersleri çok önemli. Hazırlık,iibf ve sözel bölümlerin açılmasına çok da gerek yok.
Was this answer helpful?
LikeDislikearkadaşlar bu dönem hibrit eğitim sistemi uygulayacağız içiniz rahat olsun Türkiyryi makarnaya boğarım yoksa
Was this answer helpful?
LikeDislike