merhaba kızıl saç,

Yarın son sınavıma giriyorum, yüksek ihtimal bir daha görüşmeyeceğiz. Zaten çok uzun zamandır tanışmıyoruz ve erkek arkadaşın var biliyorum ama yine de veda etmek istedim.

keşke seni aradığım gece bana küfür falan etseydin, ne bileyim bana öyle kötü konuşsaydın ki bidaha seni görmek istemiycek hale gelseydim. (çok hatırlamıyorum ne dediğini ama kötü konuşsan hatırlardım diye düşünüyorum 🙂 )

muhtemelen bizden uzun soluklu bişey olmazdı, neden o kadar hoşlandım senden bilmiyorum ama insanın elinde olmuyor bazı duygular. Belki de biz biraz daha uzun süre görüşseydik o kadar toxic bi hale gelecekti ki ilişkimiz, kendimi seni tanıdığım güne lanet okurken hayal etmek hiç zor değil, sen benim hayallerimdeki kız değildin ama nedense seni tanıdığım günden beri sensiz bir hayal dahi kuramadım.

Daha kendi yapıcağım iş kesin değilken senin için part-time iş aradım sağdan soldan torpil ayarlamaya çalışıyodum hala devam etseydim yüksek ihitmal bulmuştum hatta. bunu niye yazdım bilmiyorum ama galiba birdaha hiçbir insan için bu kadar fedakarlık yapmayacağım (buna fedakarlık mı denir bilmiyorum ama başka kelime bulamadım)

Neyse zamanla illaki unutacağım seni ama bilmiyorum ama umarım yüzün hafızamdan yavaş yavaş silinirken gönlümden de silinmiş olursun yoksa bi süre daha huzursuz geceler geçireceğim.

çok uzatmayacağım (bu uzamamış hali mi diye düşünme buraya kitap bile yazardım). Kalan umarım hayatında her şey gönlünce olur, hayat hep karşına değerini bilecek insanları çıkarır. kendine çok iyi, seni çok sevmiştim.

Arkadaşlar normalde bunu wpden yazıcaktım ama zaten birilerine yeterince rahatsızlık verdim. bu yazıyı benden başka insanlara da okutmak istedim nedense son çare burası aklıma gelmişti. Bu abiniz mezun oluyor. (tünelin sonu bok gibi bi yere çıkıyor arkadaşlar okulu bikaç dönem uzatıp keyfinize bakın)